Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας Α/θμιας Ηρακλείου, 2014



Την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο η Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας: Παρουσίαση και προβολή προγραμμάτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων, με τη συνδρομή της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Κρήτης.
Χαιρετισμό απεύθυναν: ο Αρχιεπίσκοπός Κρήτης Σεβασμιώτατος Ειρηναίος, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου κα. Τσικαλάκη Κυριακή, ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης κος. Περικλειδάκης Γεώργιος, η Σχολική Σύμβουλος-Συντονίστρια Σχολικών Συμβούλων Α/θμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Ηρακλείου κα. Νίκη Δεληκανάκη. Εκ μέρους των διοργανωτών χαιρέτισε ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου κ. Μαρκατάτος Γιώργος και η πρόεδρος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Κρήτης κα. Ζαχαρένια Κεφαλογιάννη.
Από την ΔΕ της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Κρήτης παρευρέθηκαν οι: κα. Μαρία Σφακιανάκη (αντιπρόεδρος), κα. Ασπασία Βασιλάκη (γραμματέας) και ο κ. Νίκος Καρατάσος (ταμίας), συντονίζοντας -οι δύο τελευταίοι- συνεδρίες. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 3 παράλληλες συνεδρίες ενώ, συνολικά παρουσιάστηκαν στο διήμερο 60 προγράμματα! Στο φουαγιέ του σχολείου λειτούργησε έκθεση με εποπτικό υλικό, και σε όλη τη διάρκεια των ομιλιών προβάλλονταν φωτογραφίες και υλικό από τα προγράμματα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν έμπρακτα στηρίζοντας τις σχολικές δραστηριότητες και την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Είμαστε χαρούμενοι που συναντήσαμε πολλά μέλη μας, που για μια ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στην τάξη. Ευχαριστούμε, επίσης, το Διευθυντή του 48ου Δημοτικού Σχολείου κ. Εμμανουήλ Μπελιμπασάκη για την όμορφη φιλοξενία. Τέλος θερμά συγχαρητήρια στο μέλος μας Γιώργο Μαρκατάτο για την πρωτοβουλία και την άρτια διοργάνωση.