Σεμινάριο με τη συμμετοχή της ΠΕΕΚΠΕ Κρήτης και θέμα: «Η αξία των υγρότοπων της Κρήτης για τις τοπικές κοινωνίες και η σημασία τους για το περιβάλλον του νησιού»

Το Παράρτημα Κρήτης της ΠΕΕΚΠΕ συνεργάζεται με τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Ιεράπετρας και Γουβών και το WWF Ελλάς και συμμετέχει στο επιμορφωτικό σεμινάριο που  διοργανώνουν στις 12 και 13 Φεβρουαρίου 2011, στο Ηράκλειο.

Στο σεμινάριο, διάρκειας 23 ωρών, μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες πολίτες από όλους τους νομούς της Κρήτης. Προτεραιότητα έχουν στελέχη και υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών και οργανισμών, εκλεγμένοι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη διοικήσεων κοινωνικών φορέων, εκπαιδευτικοί και πολίτες που ενδιαφέρονται για το θέμα καθώς και ενήλικες μαθητές ΣΔΕ, νυκτερινών ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ.


Τίτλος του σεμιναρίου είναι:
«Η αξία των υγρότοπων της Κρήτης για τις τοπικές κοινωνίες και η σημασία τους για το περιβάλλον του νησιού»


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Ιεράπετρας (http://kpe-ierap.las.sch.gr) και να την στείλουν ηλεκτρονικά
μέχρι 27 Ιανουαρίου 2011 στο mail@kpe-ierap.las.sch.gr ή στο φαξ 28420 23160 του ΚΠΕ Ιεράπετρας. Για υπερνίκηση γραφειοκρατικών διαδικασιών μπορούν να δηλώσουν ακόμη τη συμμετοχή τους και προφορικά στα τηλέφωνα 28420 23103 και 28420 24684.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Γουβών, αίθουσα σεμιναρίων - εκδηλώσεων (Πρώην Αμερικάνικη Βάση - Αγγλικανική Εκκλησία/ τηλέφωνο για πληροφορίες  2810 762272 ).


 Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ