Σεμινάριο με θέμα: "Ανθρώπινα δικαιώματα και Περιβάλλον στην Εκπαίδευση" με συμμετοχή της ΠΕΕΚΠΕ Κρήτης

Η ΠΕΕΚΠΕ Κρήτης, τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ/θμιας και Π/θμιας Εκπ/σης Ν.Ηρακλείου, τα Κέντρα Περ/κης Εκπ/σης Γουβών, Ρούβα και Νεάπολης και η Μη Κυβερνητική οργάνωση Medies συνεργάζονται με τους υπεύθυνους Π.Ε των Δ/σεων Εκπ/σης Κρήτης και διοργανώνουν Διήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα και Περιβάλλον στην Εκπαίδευση».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Γουβών, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 και αφορά 80 εκπαιδευτικούς από τους οποίους 50 (25 Πρωτοβάθμιας και 25 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) θα προέρχονται από το νομό Ηρακλείου, 10 εκπαιδευτικούς (5 Πρωτοβάθμιας και 5 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) από το νομό Λασιθίου, 10 εκπαιδευτικούς (5 Πρωτοβάθμιας και 5 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) από το νομό Ρεθύμνου και 10 εκπαιδευτικούς (5 Πρωτοβάθμιας και 5 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) από το νομό Χανίων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών υποβάλλονται στους Υπεύθυνους Π.Ε των Δ/σεων και έχουν καταληκτική ημερομηνία την 21/1/11. Για τους εκπαιδευτικούς Α/βαθμιας Νομού Λασιθίου οι αιτήσεις θα αποσταλούν στο ΚΠΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και  το πρόγραμμα του σεμιναρίου ΕΔΩ