Θ΄ Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΕΕΚΠΕ

           Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΚΠΕ, αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή της Θ΄ Εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και των εκλογών της Ένωσης για ανάδειξη νέου ΔΣ και ΕΕ την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 στις 09.00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Στυλίδας. Ο χώρος επελέγη διότι η Στυλίδα βρίσκεται στην κεντρική Ελλάδα και η πρόσβαση σε αυτήν από τα περισσότερα μέρη είναι εύκολη αφ ενός και αφ εταίρου η προηγούμενη συνέλευση είχε γίνει  στη Β. Ελλάδα. Παράλληλα το ΚΠΕ Στυλίδας προγραμματίζει δράσεις το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 για τα μέλη μας τα οποία θα συμμετάσχουν στη συνέλευση και την εκλογική διαδικασία. Σημειώνουμε ότι η παράταση θητείας του Δ.Σ. (η οποία κανονικά έληγε στις 1-5-2011) οφείλεται αφενός μεν στο γεγονός ότι στις 12 Μαϊου 2011 ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις εισαγωγής στην Γ/θμια Εκπαίδευση και αφετέρου ότι το θεσμικό πλαίσιο για την ΠΕ ήταν σε εκκρεμότητα και εξ ανάγκης έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα στο ζωτικό αυτό ζήτημα.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

Θέμα 1ο: Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου
1.   Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.)
2.   Οικονομικός Απολογισμός 2009-11
3.   Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.)
4.   Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή απερχομένου Δ.Σ.

Θέμα 2ο: Λειτουργία της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.
1. Ενημέρωση από τα παραρτήματα της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.
2. Προτάσεις μελών

Θέμα 3ο: Αρχαιρεσίες της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.
1. Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής
2. Εκλογές για Δ.Σ. και Ε.Ε. της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.
3. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

                   

Το Δ.Σ. της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.


                  
Διευκρινίσεις - Πληροφορίες
Για την  Θ΄ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των μελών στον τόπο της Γενικής Συνέλευσης, το Δ.Σ. της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. προτείνει στα Παραρτήματα να οργανώσουν ομαδικές μετακινήσεις των μελών, που είναι οικονομικότερες και πιο οικολογικές.
Τα μέλη της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. για να έχουν το δικαίωμα του "εκλέγειν και εκλέγεσθαι" θα πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (άρθρο 12 του Καταστατικού) για τα έτη 2009-2010, εφόσον είναι παλαιά μέλη ή να έχουν εγγραφεί ως μέλη της Ένωσης στο παράρτημα που ανοίκουν μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2011 αν είναι νέα μέλη. Σημειώνεται ότι τα νέα μέλη που θα εγγραφούν μετά τις 5 Νοεμβρίου 2011 δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2011. Η οικονομική τακτοποίηση κάθε μέλους πρέπει να γίνει στο Παράρτημα που ανήκει. Το Δ.Σ. αποφάσισε, λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας και της δραματικής μείωσης του μισθού των εκπαιδευτικών, να δοθεί η δυνατότητα συνολικής εξόφλησης με το ποσό των 20 ευρώ για τα έτη 2009 και πριν, και 20 ευρώ για το 2010, για τη διευκόλυνση της οικονομικής τακτοποίησης μελών που έχουν οφειλές παρελθόντων ετών.
   Στα μέλη της Ένωσης θα αποσταλούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. έως και τις 11 Νοεμβρίου 2011 το ψηφοδέλτιο που θα καταρτισθεί καθώς και οι οδηγίες για την ψηφοφορία. Για το λόγο αυτό τα Παραρτήματα καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση d.s.peekpe@gmail.com μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2011 (τελική προθεσμία) σε μορφή λογιστικού φύλλου (excel) κατάλογο όλων των μελών του Παραρτήματος (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν υπάρχει - είτε είναι ταμειακά τακτοποιημένα είτε όχι). Μέχρι την ημερομηνία υποβολής του καταλόγου τα Παραρτήματα θα πρέπει να έχουν προβεί στην κατάθεση του ποσού που αντιστοιχεί στο σύνολο των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών, στο λογαριασμό της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. (Alpha Bank λογαριασμός 136-002101211916 στα ονόματα των Κυριάκου Λεμπέση, ταμία και Παναγιώτη Πήλιουρα, γραμματέα του κεντρικού Δ.Σ. της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.).  Για τα παλαιά μέλη που θα πληρώσουν τη συνδρομή τους μετά την 5η Νοεμβρίου 2011, και άρα θα έχουν δικαίωμα ψήφου, τα Παραρτήματα είναι υποχρεωμένα μέχρι την ημερομηνία των εκλογών Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 α) να καταθέσουν το αντίστοιχο χρηματικό και β) να καταθέσουν κατάσταση όλων των ταμειακά τακτοποιημένων μελών.
                Για τα μέλη που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. επισυνάπτεται το 3ο σχετικό έγγραφο.
               Περισσότερες πληροφορίες για τη μετακίνηση, τη διαμονή και για τις παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες θα οργανωθούν στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2011 θα δοθούν εγκαίρως από το Δ.Σ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΕ.ΕΚ.Π.Ε.

Όσα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.  (2009-2010) και νέα μέλη (έως την 5η Νοεμβρίου 2011) επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. ή την Ε.Ε. της Ένωσης οφείλουν να συμπληρώσουν τη σχετική ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ (έγγραφο αριθμ. 3) και να τη στείλουν ηλεκτρονικά (d.s.peekpe@gmail.com) ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax - 210 9911165) στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. έως και την 5η Νοεμβρίου 2011, προκειμένου να ακολουθήσει η ανακήρυξη των υποψηφίων και η κατάρτιση του ψηφοδελτίου, το οποίο θα είναι ενιαίο με αλφαβητική σειρά αναγραφής των υποψηφίων.
Το απερχόμενο Δ.Σ. της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. θα αποστείλει,  σε όλα τα μέλη, το αργότερο έως τις 11 Νοεμβρίου 2011,  το ψηφοδέλτιο και τους φακέλους, μαζί με οδηγίες για την ψηφοφορία και συμπληρωματικές πληροφορίες για την Θ΄ Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της 11ης Δεκεμβρίου 2011.

Σημαντικές ημερομηνίες
- 5 Νοεμβρίου 2011, καταληκτική ημερομηνία εγγραφής νέων μελών με δυνατότητα συμμετοχής στη ψηφοφορία.
- 5 Νοεμβρίου 2011, καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για νέο Δ.Σ. και Ε.Ε.
- 5 Νοεμβρίου 2011, αποστολή εκλογικών καταλόγων παλαιών και νέων μελών από τα παραρτήματα στο Δ.Σ.
- 11 Νοεμβρίου 2011, αποστολή υλικού ψηφοφορίας στα μέλη.
- 11 Δεκεμβρίου 2011, Θ΄ Εκλογοαπολογιστική συνέλευση – εκλογές για νέο Δ.Σ. και Ε.Ε. 




Προς ΔΣ της ΠΕΕΚΠΕ
Τηλέφωνο 210 9911165 fax: 210 9911165
Email:    d.s.peekpe@gmail.com

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Ο/Η …………………………………………………………………………………………………

Μέλος  της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. (Παράρτημα …………………………………………………)   δηλώνω

ότι επιθυμώ να είμαι υποψήφιος/α για:


  το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.)

  την Εξελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.)

στις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2011 για την ανάδειξη των οργάνων της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.

(Μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα από τα δυο όργανα)

                                                                                                 Ημερομηνία …………………………

Ο/Η δηλ……………………………..
                                                                                                            (Υπογραφή)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


Επώνυμο

Όνομα

Όνομα Πατρός

Δ/νση κατοικίας

Ταχυδρομικός κώδικας

Τηλέφωνο

Φαξ

e-mail

Τηλέφωνο εργασίας



1.      Α/θμια Εκπαίδευση
2.      Β/θμια Εκπαίδευση
3.      Γ/θμια Εκπαίδευση
4.      Άλλο…………………